Márciushárom az új generációs Chuck Norris az SSJ7-es Songoku, a földi valót maximum három nap alatt megteremtő, hobbi szinten arkangyalkodó Gábor neve napja.Véletlen egybeesés lehet csupán, hogy a Kávás srácok (Szimat és Fura) is ekkor jelentették meg a neki szentelt ingyen letölthető kislemezüket ( http://www.garageprod.hu/ - regisztáció után tölthető).

Félve indultam neki a dolognak, mert ugyan korábban hallottam a Gábor Parkert, tetszett is de eköré építeni egy lemezt?!Mindenképp merész vállalkozás.

 

Külcsíny

A kiadvány teljesen profi munka, 6 zene, borító, matrica a korongra, szövegkönyv(ami ennél az albumnál különösen hasznos) a tartalma.A borítót külön kiemelném, amit Medoks követett el.Az eddigi legjobb borító amit a Garagenak csinált szerintem (no nem mintha az eddigiek rosszak lettek volna).

 

Belbecs

Kivétel nélkül jók a szövegek az összes trekkben, leleményes, nem erőltetett, tökéletesen megvan az összhang a srácok között is, illetve az alappal is.Könnyedén emészthető bármilyen közegnek, nem kell feltétlen hiphopfannak lennie az embernek, hogy ez átjöjjön, DE

Nem értem konkrétan El Magico és AKR közreműködésének a miértjét, ill. inkább a mikéntjét.Konkrétabban azt gondolom, hogy egy refrénnél akár többre is hivatottak lehettek volna különösen AKR aki polgári névként a Gábort viseli.Szerény véleményem szerint ezzel a refrénes megoldással inkább ütötték agyon a két számot, mint feldobták volna ugyanis mind a két srác magához képest eléggé alulteljesített.

Kedvencet talán nem is tudnék kiemelni mert mindegyik egyformán jó, de talán a GI BORban halmozódik fel a legtöbb idiótaság (jó értelemben).

G.I. bor nevezd animálnak

kajakra ő lenne a kaviár egy kannibálnak

neki mindig van egy terve mint a Hannibálnak

Gábor mutatta be Johannát a palijának

 

Összességében

Mindent összevetve nem beszélhetünk egy rossz albumról, érdekes humoros könnyed cucc lett, ajánlom mindenkinek.

Nálam 85%

Béka.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gepzsir.blog.hu/api/trackback/id/tr621966528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

the rozsomák · https://soundcloud.com/rozsomak 2010.05.04. 16:15:27

szerintem el magico refrénje viszi nagyon a tracket..
pont az a zsír benne.
respekt.
süti beállítások módosítása